IGÉNYLŐLAP KITÖLTÉSE
KORSZERŰSÍTÉSHEZ
IGÉNYLŐLAP KITÖLTÉSE
HÁZVÁSÁRLÁSHOZ

Tetőszerkezet felújítás

Tetőszerkezet felújítása

FALUSI CSOK  finanszírozással

 


A Matyi Solar Kft. energetikai korszerűsítések tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, mindezt FALUSI CSOK finanszírozással. Felmérjük az ingatlant, megvizsgáljuk a lehetőségeket. Pénzügyi és kivitelezési tervet készítünk, minden banki és hivatali papírmunkát elintézük, és a felújítást is elvégezzük.

Önnek egyetlen vállalkozással kell kapcsolatban állnia, a Matyi Solar Kft. komplex Falusi CSOK szolgáltatást nyújt, INGYENESEN.

JELENTKEZEM INGYENES FELMÉRÉSRE


 

A lakóépületek legfőbb energiavesztesége a tetőknél jelentkezik, ezért akár az új tető építésénél, vagy a régi felújításánál is nagy hangsúlyt kell fektetnünk erre e kérdésre. A modern anyagoknak és a megfelelő szakértelemmel elvégzett munkának köszönhetően jelentős megtakarítást lehet elérni az Ön otthona esetében is.

Nyáron a folyamatos intenzív napsütés nagyon magas hőfokra fűti a tetőszerkezetet, amit a lakótérben klimatizálással tudunk ellensúlyozni, télen pedig a lakótérben megtermelt hő legkönnyebben felfelé, vagyis a tetőn keresztül távozik otthonunkból.