Napelemes pályázat

VÁLTSA KI VILLANYSZÁMLÁJÁT

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSÚ

LEGÚJABB NAPELEM PÁLYÁZATTAL

 

A pályázat lényege, hogy minél több emberhez eljusson ez a rövid idő alatt megtérülő napelem rendszer. Körülbelül 7-8 év kell ahoz hogy Önnek teljesen ingyenes áram ellátása legyen. Ennek a 0%-os kamattal rendelkező beruházásnak akár 20 éves futamideje is lehet, ami ajánlott, mivel a pénz inflálódik, és a törlesztő részlete, 5, 10, és 20 év múlva is fix marad. Tehát, egy 2 millió forintos beruházásnál, ami havi 20 ezer forintos villanyszámlát termel, 20 év futamidőre a havi törlesző részlete 8.333 Ft. Tegye fel magának a kérdést, vajon 15 év múlva mennyit is fog érni ez az összeg? Mind emellett a napelem rendszer beüzemelése után nemkell többet villanyszámlát fizetnie. A napelem rendszer telepítése minden esetben megtérülő és környezettudatos beruházás. 


TEGYE MEG AZ ELSŐ LÉPÉST MÉG MA,
hiszen a pályázat nagyon kedvező, biztosan nagy lesz az érdeklődés is!NAPELEM PÁLYÁZAT MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

2019-ben a lakosság számára jelenleg a 0% THM-el felvehető, azaz kamatmentes hitel áll rendelkezésre. A Magyar Fejlesztési Bank által nyújtott támogatás energiahatékonysági beruházásokra használható, mely többek között napelemes rendszerek telepítésére fordítható. 

 

Meglévő lakástakarékpénztárral rendelkező magánszemélyek számára továbbra is elérhető állami támogatás napelem rendszerre. Az LTP számlára befizetett összeg után ad az állam alanyi jogon évente 30%-ot, de maximum 72 000 forintot.


NAPELEM PÁLYÁZAT CÉGEKNEK, VÁLLALKOZÁSOKNAK

ÚJ (2019.03.21.): GINOP pályázat vissza nem térítendő támogatással napelemre

Továbbra is elérhető vissza nem térítendő támogatás napelemes rendszerre vállalkozások számára. A támogatás intenzitása 50%, azaz a vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 50%-a lehet. Ez az egyik legkedveltebb pályázat a cégek körében. 

 

MEZŐGAZDASÁGI NAPELEM PÁLYÁZAT

2019-es év a mezőgazdaságok számára is meglepetéssel indult. A megbízható napenergia számukra is könnyedén elérhető lesz, amennyiben kihasználják az uniós pályázatok adta lehetőségeket. A Kormány célul tűzte ki az élelmiszeripar ágazati innováció ösztönzését, ezáltal az elavult technológiai módszerek fejlesztését és a megújuló energia terjesztését. Borászati üzemek és élelmiszerfeldolgozó üzemek pályázhatnak többek között épület építésre, technológiai fejlesztésre, eszközök és gépek beszerzésére és energiahatékonysági fejlesztésre, amibe a napelemes rendszerek nagy szerepet játszanak.

 

 

KOMPLETT SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK

A PÁLYÁZATI TANÁCSADÁSTÓL A TELJES KIVITELEZÉSIG!


  1. Ön felveszi velünk a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot a helyszíni felmérésre
  2. Mi tervezünk, közben Ön beszerzi a szükséges dokumentumokat, igazolásokat (NAV igazolás, BAR lista igazolás, munkaviszonyt igazoló dokumentum)
  3. Mi benyújtjuk a pályázatot, elindul a finanszírozási folyamat
  4. Nyertes pályázati értesítő után belevágunk a kivitelezésbe!

 

Mennyi idő alatt valósul meg a projekt?

Tapaszatalatunk alapján körülbelül 3 hónapra van szükség a folyamat lebonyolításához.


INDÍTSUK EL MÉG MA A PÁLYÁZATOT!


Megújuló energia napelem pályázattal!

A napenergia felhasználása egyre elterjedtebbé válik, sokan döntenek úgy, hogy az áramot a napsugarak energiájából nyerik majd. A napenergia ingyen van, de az előeállításához szükséges napelem rendszerek megvásárlása és telepítése költségekkel jár. Mit szólna ahhoz, ha nem kellene fizetnie a napelem rendszerekért sem, amit majd a jövőben használni fog?

A napelem pályázat lehetővé teszi, hogy sokan ingyen napelemhez jussanak. Mégis hogyan működik mindez és ki juthat hozzá? A napelem pályázat egyaránt elérhető magánszemélyeknek, valamint vállalkozásoknak. Azok, akik a napelem pályázaton pozitív elbírálást kapnak és nyernek, vissza nem térítendő állami támogatást kapnak, hogy napelemes rendszert vásároljanak, és telepíttessenek az ingatlanukra. Csupán néhány hónap elég ahhoz, hogy a a tervek megvalósuljanak és a gyakorlatban is működni kezdjenek.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe segítségünket a sikeres napelem pályázat lebonyolításához! A részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén tud tájékozódni!

 

Hogyan tud ajánlatot kérni?

Telefon ezen a számon:
+36 70 604 2296

E-mail üzenetben ide címezve:
info@matyisolar.hu

 

vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi ajánlatkérő kitöltésével!


Kérjen ajánlatot még ma!
Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki az alábbi mezőket és kattintson az üzenet küldése gombra. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!