IGÉNYLŐLAP KITÖLTÉSE

Infrapanel

Infrapanel

FALUSI CSOK vagy MFB 0%-OS HITEL finanszírozással

Az infrapanel egy 230 V-os hálózati feszültséggel működő innovatív fűtési megoldás. Az infrapanel elsősorban a szilárd testeket és a levegőben található részecskéket fűti fel, melyek később a helyiség levegőhőmérsékletét hivatottak biztosítani. Az infrapanel működése közben a helyiségben található minden szerkezetet, falat, padlót felmelegít, ezek később hőtároló közegként funkcionálnak. Az infrapanel mechanikai sérülés nélkül korlátlan, mindimálisan is 45-50 év karbantartás mentes működésre képes.

 

Az infrapanelnek önmagában nincs fogyasztása, teljesítménye van. A felvett és leadott teljesítmény megegyezik, 100%-ban átalakítja  a felvett energiát, veszteség nélkül.

Infrapaneleink

 • Standard
  műanyag keretes infrapanel

 • Standard mobil infrapanel
  90 x 30 cm, különböző teljesítményleadással. Könnyen mozgatható, így akár több helyiség fűtését is elléthatja a tartózkodások idejétől függően.

 • Magasfényű infrapanel
  Egy méret, különböző teljesítmény leadások. Különleges megoldás, exkluzív kivitelű helyiságekben. Keret nélküli kivitelének köszönhetően megfelel a legtöbb lakberendezési minőségi elvárásnak.

 • Tükör infrapanel
  60 x 60 cm, 400-600 W-ig.

 

 

Kérjen visszahívást és munkatársunk
felveszi Önnel a kapcsolatot!