IGÉNYLŐLAP KITÖLTÉSE
KORSZERŰSÍTÉSHEZ
IGÉNYLŐLAP KITÖLTÉSE
HÁZVÁSÁRLÁSHOZ

Házvásárlás falusi CSOK korszerűsítéssel

A falusi CSOK egy olyan családtámogatási intézkedés-csomag, amit meglévő vagy akár új ingatlanja korszerűsítésére használhat fel, gyermekei után. 

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a finanszírozással
kapcsolatos ügyintézésen át egészen a kivitelezés végéig.

Minden terhet leveszünk a válláról, Önnel csak egyetlen vállalkozással kell kapcsolatban állnia.

Mi a jövőben gondolkodunk! Tartson velünk!

Töltse ki MOST INGYENES előminősítő űrlapunkat!

KATTINTSON IDE!


Fehérné Nagy Éva

Már 15 éve vagyok a pénzügyi területen, azóta foglalkozom hitelközvetítéssel, valamint aktuális állami támogatások ügyintézésével. Kapcsolatban állok az összes hazai kereskedelmi bankkal.

Jelenleg a „Falusi CSOK” keretében foglalkozunk az igényfelméréstől, a lakásvásárláson át a folyósításig (Falusi CSOK+ kamat támogatott hitel).

Minden folyamatot egy kézben tartva bonyolítjuk le a lakásvásárlást. Csapatunk energetikusból, ügyvédekből, földhivatali ügyintézőből tevődik össze, hogy minél gördülékenyebben és kényelmesebben zajlódjon ügyfeleinknek a támogatás igénylése A bankok részére összeállítjuk a szükséges dokumentumokat és nyomtatványcsomagokat, ennek következtében ügyfeleinknek csak egyszer kell a bankban megjelenni, méghozzá a szerződés aláírásakor.

           

A „Falusi CSOK” házvásárlással egybekötött korszerűsítés igényléshez szükséges feltételek a következők:

 • 2 év folyamatos munkaviszony, maximum 30 nap megszakítással
 • Büntetlen előélettel kell rendelkeznie mindkét félnek
 • NAV igazolás (köztartozás mentesség)
 • Hitelfelvétel esetén munkáltatói igazolás és 3 havi folyószámla kivonat szükséges

 

Használt lakásvásárlásnak hasznos alapterülete és kedvezményének összege:

 • 1 gyermek esetén 40 m2           600.000 Ft
 • 2 gyermek esetén 50 m2        2.600.000 Ft
 • 3 gyermek esetén 60 m2      10.000.000 Ft
 • 4 vagy több gyermek esetében 70 m2 alapterület szükséges.

 

Az összeg 50 % fordítható lakásvásárlásra, a fennmaradó 50 % pedig felújításra, bővítésre, korszerűsítésre.

 

CSOK fix 3%-os kamattámogatott hitelről röviden

             A CSOK mellett Otthonteremtési kamattámogatással kölcsönt is igénybe vehetnek.

             Azok az ügyfelek, akik:

 • 2 gyermek esetén                      10.000.000 Ft
 • 3 vagy több gyermek esetén       15.000.000 Ft

 

Célunk, hogy Önnek valóban csak a lakás kiválasztással kelljen foglalkoznia. Az egész folyamat lebonyolítását rövid határidővel vállaljuk.

A lakásvásárlás mellett a másik fő feladat a korszerűsítés, amelyet egy energetikai korszerűsítéssel, beruházással foglalkozó vállalkozással, a Matyi Solar Kft.-vel együttműködve végzünk el, a már tulajdonban lévő ingatlanon. A Matyi Solar Kft. teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt a tervezéstől a finanszírozással kapcsolatos ügyintézésen át egészen a kivitelezés végéig.  A Falusi CSOK vissza nem térítendő támogatás összegéből a következő szolgáltatások elvégzésével bízhatja meg őket:

A Falusi CSOK vissza nem térítendő támogatás összegéből a következő szolgáltatások elvégzésével bízhat meg minket:

 

Mely településeken érhető el a 
FALUSI CSOK?

Kattintson ide a településlistáért

Falusi CSOK igénylés folyamata

Fontos igénylési feltételek

 • A támogatást igénybe vevők, akár egyedülálló szülő, férj-feleség, vagy élettársi kapcsolatban élők a tulajdoni jog 50%-ával együttesen rendelkeznek. Egyedülálló szülőként, mivel egyedül igényel, szintén minimum 50% tulajdonjoggal kell rendelkeznie.

 • 1-2 gyermek(korszerűsítés) esetén minimum 1 év, folyamatos TB jogvizony szükséges, maximum 30 napos megszakítással. Házastársak vagy élettársak esetén legalább az egyik félnek meg kell lennie az 1 éves jogviszonynak. Erről OEP igazolás szükséges.

 • 3 vagy több gyermek (csak korszerűsítés) esetén, szintén minimum 1 év, folyamatos TB jogvizony szükséges, maximum 30 napos megszakítással. Házastársak vagy élettársak esetén legalább az egyik félnek meg kell lennie az 2 éves jogviszonynak. Erről OEP igazolás szükséges.

 • Tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal kell rendelkeznie mindkét félnek. (házastársak vagy élettársak esetén)

 • Földhivatal által kibocsátott, teljes és hiteles tulajdoni lap és térképmásolat megléte 

 

Mi történik, ha valamelyik feltételnek nem felel meg?

Abban az esetben sincs oka aggodalomra, ha nem minden feltételnek felel meg Ön vagy az ingatlan. Rövid ügyintézést követően szinte minden feltételt meg lehet teremteni. Az alábbiakban a tipikus és megoldható problémákat mutatjuk meg:

Tipikus szituáció a tulajdon hányadok rendezése. A Falusi CSOK rendelet azt írja elő, hogy az igénylőknek az ingatlanban együttesen 50% tulajdonrésszel kell rendelkezniük. Ha ez jelenleg nem így van, akkor ajándékozással - ügyvédi eljárással - illeték díj megfizetése nélkül egyszerűen megteheti. Az eljárásban munkatársaink mindenben állnak az Ön rendelekzésére.

Pl.: Ha a házastársak/élettársak közül az egyik fél 1/1 tulajdonosa az ingatlannak, akkor elengedő a másik félnek pl. 10% tulajdonrészt szerezni. Így máris megfelelnek a tulajdon hányadra vonatkozó feltételnek.

Sokszor fordul elő, hogy a térképrajz nem felel meg a valóságnak. Amennyiben az ingatlan alaprajza nem egyezik meg a Földhivatalból kért térképmásolattal, a támogatás igényt elutasítják. Szakembereink segítségével gyorsan és egyszerűen orvosolható a térképrajz újra felvázolása, rendbetétele.

  

 


Töltse ki MOST INGYENES előminősítő űrlapunkat!

KATTINTSON IDE!


Kérjen visszahívást és munkatársunk
felveszi Önnel a kapcsolatot!