IGÉNYLŐLAP KITÖLTÉSE
KORSZERŰSÍTÉSHEZ
IGÉNYLŐLAP KITÖLTÉSE
HÁZVÁSÁRLÁSHOZ

GÁZFŰTÉS KORSZERŰSÍTÉSE

 


A Matyi Solar Kft. energetikai korszerűsítések tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, mindezt FALUSI CSOK finanszírozással. Felmérjük az ingatlant, megvizsgáljuk a lehetőségeket. Pénzügyi és kivitelezési tervet készítünk, minden banki és hivatali papírmunkát elintézük, és a felújítást is elvégezzük.

Önnek egyetlen vállalkozással kell kapcsolatban állnia, a Matyi Solar Kft. komplex Falusi CSOK szolgáltatást nyújt, INGYENESEN.

JELENTKEZEM INGYENES FELMÉRÉSRE


 

A gázfűtés nem véletlenül népszerű, azonban ha elavult rendszerrel és gázkészülékkel használjuk, akkor legalább annyi bosszúságot és többletköltséget okozhat, amennyi haszna van.

A fűtési rendszert három fő részre lehet osztani úgymint:

  • a fűtő és/vagy hideg-melegvíz termelő (HMV) berendezések (kazán, bojler)
  • a fűtési vezetékhálózat és kiegészítései (csövek, szigetelések, ezek rögzítése),
  • egyéb szerelvények, kiegészítők, berendezések (a különböző elzáró-szabályzó szelepek, csapok, termosztátok, szivattyúk, stb.)

 

Hazánkban számos kazángyártó cég terméke van forgalomban és összességében elmondható, hogy az igény és a pénztárca tekintetében is kiterjedt a választék. Amikor a teljesítmény függvényében kazánt választunk, eldönthetjük, hogy álló- vagy fali kazánra van-e szükségünk. Mindenképpen körültekintően kell eljárni, megfelelően kell a számításokat elvégezni, hiszen sem a szükségesnél kisebb, sem a nagyobb kazán nem lesz megfelelő működésű.

 

 

A kisebb teljesítmény esetén nem lesz képes “befűteni” a lakást, míg a nagyobb kazán nem lesz megfelelően kihasználva, esetlegesen a vezérlés nem lesz jó, “szaggatott” lesz az üzem, ebből eredően a kazán élettartalma lecsökkenhet.

A gázfűtés nem véletlenül népszerű, azonban ha elavult rendszerrel és gázkészülékkel használjuk, akkor legalább annyi bosszúságot és többletköltséget okozhat, amennyi haszna van.

A régi készülékek nem megbízhatóak, többnyire gyakrabban kell szervizelni őket, mint amennyit zavartalanul működnek.

Ha az ember úgy dönt, hogy korszerűsítésbe fog, akkor számos remek lehetőség közül választhat ma már. Ha gázkazán cserére szánjuk rá magunkat, akkor a rendelkezések alapján kondenzációs kazán, vagy cirkó a megoldás.

A kondenzációs kazánok, vagy ugyanilyen típusú cirkók telepítéséhez némi előkészítésre szükség lehet ugyan, azonban ezek mind megtérülő befektetések. Ha tudni szeretné, hogy az Ön otthonában mennyiért lehetséges megvalósítani korszerűsítési terveit, akkor forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, mely során nem csak optimális készüléke javaslunk, de személyre szabott ajánlatot is készítünk Önnek!

 

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉSÜNK

során munkatársaink pontosan megismerik az Ön elképzelését, gondosan megtervezik a kivitelezést,

majd pedig elkészítjük a legköltséghatékonyabb megvalósítási tervet.


 

Töltse ki igényfelmérő űrlapunkat
és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!