Elektromos fűtés

Az Alternatív Zöldenergia Kft. forgalmaza a magyarországi piacán a legkorszerűbb, legmagasabb elvárásoknak is megfelelő fűtésrendszert, a harmadik generációs intelligens fűtőfóliát. Az elektromos fűtés korábban még rendelkezett néhány hátrányos tulajdonsággal, mint a magas fogyasztás, a kényelmetlenség vagy a környezetvédelmi szempontok háttérbe szorítása. A harmadikgenerációs fűtőfóliával azonban az infrafűtés maga mögött tudhatja ezeket a hiányosságokat.

Elsődleges rendszerként az infrafűtés különféle módokon alkalmazható. Használható mint padlófűtés vagy mint fal-, illetve mennyezetfűtés Ez a típusú elektromos fűtés karbantartást sem igényel, a rendszer évtizedeken keresztül problémák nélkül üzemeltethető. A termék különleges technológiával, és speciális anyagok felhasználásával készült, ezért képes gazdaságosabban, kisebb energia felhasználással működni korábbi más fűtőfóliákhoz képest.

Legfőbb tulajdonsága az új infra fóliának, hogy önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett biztosítani a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetében ez nem szükséges.

A harmadik generációs fűtőfólia, melynek a lényege az infra sugárzásban rejlik azonos biológiai hullámhosszonsugároz, mint az emberi szervezet, így maximálisan pozitív hatással van, és a legalkalmasabb a tárgyak töltésére. A levédetett technológiának köszönhetően, ez a fajta elektromos infrafűtés, az egyik leghatékonyabb módon képes az energiát az anyagokba szállítani, melyek ezáltal feltöltődnek. Infra fűtőfilmünk nemcsak hogy feltölti a padlót, hanem egyúttal ideális állapotú, egyenletes sugárzást is biztosít az egész rendszeren belül. A levegő ez által a leghatékonyabb módon van felhevítve a padló vagy a fal felülete által, melyek a felhasznált energiát egyben tárolják is, vagyis a rendszer felettébb alacsony működtetési költségeket igényel.

Infrafűtés rendszerünk teljesítménye hasonló a többi elektromos fűtésrendszerhez , viszont a végső hatékonysága sokkal magasabb a megfelelő egyenletes hősugárzásnak köszönhetően. A tulajdonságainak köszönhetően a modern fűtésrendszerünk képes eltávolítani a falakból a nedvességet, a levegőt anionokkal tölti fel, nem fűti túl a padlót, nem szárítja a levegőt, nem kavarja a port, ezáltal egészséges fűtésrendszert alakít ki. A ház fűtése egyszerre lesz gyors, egyenletes, kényelmes és nem utolsósorban gazdaságos.

Az új, harmadik generációs fűtőfilm teljesítménye: 220 w/m2
Gazdaságosság korábbi fűtőfóliához képest: 25 %